Ons doel

Samen en met grote betrokkenheid creëert Locares duurzaam vastgoed om mensen te laten genieten van wonen, werken en ontspanning. Dit bij voorkeur op plekken met een bijzonder verhaal of markante geschiedenis om zo tot nieuwe en verrassende invullingen van gebieden te komen.

Prudentius en Resite

Locares Vastgoedontwikkelaars is een samenwerking tussen prudentius Vastgoedontwikkeling B.V. uit Kaatsheuvel en Laarakkers RESITE Holding B.V. uit Boxmeer. Waar prudentius woningbouwprojecten ontwikkelt door verbindingen te leggen en goed te luisteren naar de wensen van de omgeving en bewoners, voegt RESITE daar de kennis en kunde op het gebied van sanering en herontwikkeling van verlaten of verwaarloosde industriële terreinen (zogenaamde brownfields) aan toe.

"Achter iedere bocht kan een verrassing schuilgaan"

Wij richten ons bij voorkeur op transformaties of locaties met een bijzonder verhaal of uitdaging. Plekken die het verdienen om opnieuw gebruikt te worden en zo weer waarde toe gaan voegen aan hun omgeving. Een manier om zorgvuldig om te gaan met de ruimte die nog beschikbaar is.


Bart Franssen
Locares Vastgoedontwikkelaars BV
bart@locares.nl

"Ontwikkelen is vooruitkijken"

Het proces van projectontwikkeling vergt veel tijd en geduld, het zijn kleine stapjes waarin we vooruitgang boeken. De kunst is om uitdagingen al in een vroeg stadium te herkennen, zodat we niet verrast worden. Zo staan we vanaf dag één dichtbij de omwonenden van een ontwikkel locatie. Zij hebben immers een groot belang bij de resultaten van ons werk.


Merlijn Güppertz
Locares Vastgoedontwikkelaars BV
merlijn@locares.nl