Samenwerking Korenveld Wanroij Van de Klok Wonen

Korenveld Wanroij gaat samenwerking aan met Van de Klok Wonen voor realisatie betaalbare woningen

De ontwikkelaars achter het woningbouwproject Korenveld in Wanroij slaan de handen ineen met Van de Klok uit Nijmegen. De divisie Wonen van Van de Klok tekent voor het ontwerp en de realisatie van de toekomstige woningen. Hierdoor kan snel en optimaal ingespeeld worden op de vraag uit de directe omgeving om betaalbare woningen voor zowel starters als senioren te bouwen, met daarnaast de mogelijkheid om gezinnen ruimte te bieden voor een toekomst op het Korenveld terrein aan de Molenstraat in Wanroij.  

Bart Franssen, directeur prudentius Vastgoedontwikkeling B.V. en een van de twee initiatiefnemers achter Korenveld Wanroij B.V. “Met Van de Klok hebben we een partner die erg veel ervaring meebrengt voor de realisatie en vlekkeloze ontwikkeling van de diverse woningen”.

Het bestemmingsplan laat maximaal 90 nieuwe woningen toe. Deze worden gefaseerd ontwikkeld. Merlijn Güppertz, directeur vastgoedontwikkeling van RESITE, eveneens initiatiefnemer achter Korenveld Wanroij B.V. “Het bestemmingsplan zit zo in elkaar, dat we kunnen reageren op de behoefte in de markt. In deze tijd is dat erg belangrijk, omdat je zo op ieder moment kunt maken wat de klant vraagt.”

Jasper Karel, directeur van Van de Klok Wonen B.V. is ook blij met de samenwerking “Van de Klok is al jaren in de regio rondom Nijmegen actief op het gebied van woningbouw-ontwikkeling. Wij weten als geen ander waar behoefte aan is en hebben onze woningen daarop aangepast. Met onze concepten en showroom kunnen we goed inspelen op de vraag vanuit Wanroij.”

De komende maanden wordt het terrein in zijn geheel bouwrijp gemaakt. Van de Klok verwacht dat de eerste woningen in het laatste kwartaal van dit jaar nog in verkoop gaan. “Afhankelijk van de verkoopsnelheid zou de realisatie van de eerste woningen kunnen starten rond de zomer van 2024”, vertelt Jasper Karel. “Via nieuwsbrieven en de projectwebsite houden we belangstellenden op de hoogte van actuele ontwikkelingen en bijeenkomsten.”